Over ons

Culture Connects

Culture Connects is in 2021 opgericht door Ahmad Elsharnoby, Farangiz Mosjfeq en Cindy Le die allemaal de minor Ondernemerschap aan de Hogeschool van Amsterdam volgen. Zij zijn alle drie van een ander etniciteit, opleiding en stad, maar delen dezelfde passie, eten. Toen was het idee gevormd om diverse culturen met culinaire gerechten te combineren om van elkaar te leren en proeven. Hierom zijn wij een bedrijf gestart met een maatschappelijk doel: diversiteit en inclusiviteit bevorderen in Nederlandse bedrijven.

Kernwaarden

Missie & Visie

Culture Connects is de dienstverlening waar beleving, storytelling en culinaire gerechten samenkomen om diversiteit en inclusiviteit binnen bedrijven te bevorderen. 

Diverse culturen komen bijeen waar heerlijke gerechten dienen als verbindingsmiddel. Samen met elkaar werken we aan een fijne werkomgeving, teamverband en het waarderingsgevoel. Culture Connects zal een begrip worden op de zakelijke markt om zowel in de heden als de toekomst mensen meer samen te brengen en hen van elkaar te laten leren. Het is meer dan alleen eten, het is Culture Connects. 

Culture Connects gaat ervoor zorgen dat iedereen zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelt.

ontmoet het team

cindy

Cindy Le

Van kleins af aan hebben mijn ouders de Vietnamese cultuur meegegeven en daar ben ik hen dankbaar voor. Het vormt mij als persoon en leer anderen hier graag ook over. Heerlijk en gezond eten is en blijft belangrijk in de cultuur en kan niet wachten om anderen dit te laten proeven.

franky

Farangiz Mosjfeq

Als ik aan gezelschap denk kan daar geen eten bij missen. Een eerste ontmoeting, viering, reünie of dergelijk allemaal leuk en aardig, maar een lekkere hap zorgt voor een sterkere verbinding tijdens elke ontmoeting.

ahmad

Ahmad Elsharnoby

Voordat ik in Amsterdam ging wonen heb ik negen jaar in Egypte gewoond, daar heb ik veel  mooie dingen over de Egyptische (eet)cultuur meegekregen en dat vind ik altijd heel leuk om aan anderen mee te geven.

Listen, eat and discover.
Connect with us.